itsy bitsy
Easterbunny

Det er så utrolig godt med ferie! Middagen i dag ble and, og var altfor godt.. Nå skal jeg kose meg med dette!

I tillegg har sola begynt å skjønne at det går mot lysere tider, og det finnes nesten ingenting bedre enn det.

 

Hello !

Hva gjør dere i påsken?


love

love this photo

 


Art

 Minner om konkurranse om å vinne Tan Intensifier fra Kiko, som du finner HER


Barter og hodeskaller

Minner om konkurransen på bloggen som dere finner HER.

 


En lang og deilig ferie

I natt drømte jeg at jeg endelig fikk reist vekk. Det er mitt største ønske om dagen, å få sol, sommer og slippe å gå som en pingvin for å unngå å skli på isen. Greit med litt snø og vinter, men ærlig talt, Norge, så skal det være vår nå! Ikke guffent og grått som nå. Da det ikke er noen sjans i havet for å oppleve sommer akkurat nå drømmer jeg meg heller bort med noen bilder ..

 

 

 


 

 

 Noen som har noen spennende sommerplaner?


Hilaouris! - Your Grammar Sucks

Dere har sikkert lagt merke til mange grusomme skrivefeil i kommentarfeltet på youtube? Da bør dere sjekke ut disse videoene. Hysterisk morsomt!   Latskap

Er så deilig å ha helg og kunne ligge å dra seg en hel evighet uten å få dårlig samvittighet. Og snart er det påskeferie også, det er jo hundre ganger bedre enn vanlig helg. I påsken skal jeg bare slappe av og lade batteriene og nyte at det snart er sommer. Er grusomt lei vinter og kulde nå..

Hva er deres påskeplaner?


Skjønnhet!

Skulle nesten ikke vært lov å være så pen! I love her.

Forresten - tusen takk for alle fine kommentarer. Da jeg blogger fra telefonen får jeg ikke svart, men setter utrolig stor pris på alle sammen!
<3


Monki

Var ikke disse fine? Klikk på bildet for å komme til siden.

- Lik gjerne facebooksiden min her!

Blogglisten


Nytt design på plass!

Da er endelig det nye designet på plass. (Header under construction) Dette har jeg ventet lenge på! Designet er fra Kristines ord (link) som jeg også har nevnt i dette innlegget her.

Hun har etter min mening helt klart de beste designene, og jeg er superfornøyd med det jeg har nå. Dere kan sjekke ut facebooksiden hennes her, som dere må like for å få tilgang til gratisdesignene.

I need years of vacation
Er så utrolig glad for dette

 

Og er veldig sikker på at fler enn meg er utrolig glade for at dette har skjedd!


Grusomme mennesker

Jeg håper virkelig disse folka får smake karma på sitt beste. Å behandle hjelpeløse, levende skapninger på denne måten er så forferdelig at det går ikke an å beskrive engang.

Advarsel!

Sterke bilder

Har du forresten lurt på om produktene dine er testet på dyr? Sjekk ut hvilke som er testet på dyr her, og de dyrevennlige produktene her.Fitnessguru

I want it all
Dagens photoshoot - amateur edition

I dag har jeg vært å tatt bilder med Ketil Sætnan. En kjempeflink fotograf! Jeg har null erfaring med å stå bak kameraet (profesjonellt sett), men er nok en liten linselus. Trodde jeg skulle grue meg og være en god del nervøs, men det ble helt motsatt. I dag oppdaget jeg nemlig det jeg allerede hadde mistanke om; jeg ELSKER å bli tatt bilde av!

Her er noen av bildene, og som dere ser er jeg litt av en amatør!Hva synes dere?


"I´d rather go naked than wear fur"

Hvis du ikke ville ha gått med bikkja di død og torturert rundt halsen, så ikke bruk pels heller.

Å teste ut kremer, sminke, hårfjerningsprodukter og så videre, på dyr, synes jeg er unødvendig, ondskapsfullt og helt bak mål. Mennesker som gjør dette burde fått akkurat samme behandlig selv, og fått oppleve hvor moro det er. Ikke nok med at man er i fangenskap, man blir sett på som et objekt, ikke en levende skapning med følelser - smerte, glede, sorg, lykke. Akkurat som oss. Jeg sier på ingen måte at mennesker er som dyr eller omvendt, men det er mange likhetstrekk. Og ikke minst - dyr kan ikke snakke eller utrykke følelser på like god måte som vi kan, så vi må være dyrenes talsperson.

Og endelig har dyretesting blitt forbudt! Artikkelen på Side2 kan dere lese HER

Nå blir neste skritt å forby pelsindustrien (da mener jeg ikke dyr som kan spises og brukes på fler og nyttige områder) men uskyldige dyr som lider og dør kun for at mennesker skal ta seg godt ut (synes de, jeg synes det er kvalmt). Mange argumenterer med at "dyret er jo allerede dødt, så da gjør det ingen forskjell om jeg kjøper det eller ikke". Seriøst? Bruk hodet litt før man snakker, er det noe som heter.

 

Sjekk ut Forby Pels HER

 

 

 Pels ser bra ut på dyr - IKKE på mennesker! Håper enkelte mennesker kan steppe opp et par hakk og innse dette. Personlig har jeg null respekt for slike mennesker.


Hva synes dere om den nye headeren?

Da har jeg fått en ny header. Tenkte å ha et mer sommerlig tema, men ble altså dette. 

 

Den gamle:

Selv liker jeg helt klart den nye bedre.

Hvilken likte dere best?

 

 

 

- lik gjerne siden min på facebook her! da blir jeg glad <3


blond vs brunette

Her er meg som blond, bildet ble tatt 07.03.2013

 

Her er jeg ikke fult så blond lenger, bildet tatt i november/desember i fjor.

Tror jeg alltid kommer til å forbli blond. Brunt hår på meg ser kanskje fint ut på enkelte bilder, men i virkeligheten kler jeg blondt hår best.

 

Hva synes du jeg kledde best?


Intervju med Glåmdalen

I dag har jeg hatt et kjempehyggelig intervju med Glåmdalen. Var kjempegøy! Skal komme mer tilbake til det senere, er kjempespent på hvordan artikkelen blir :-)Slenger med et bilde fra i fjor av meg og Thildepus <3


Miley & The Goat

Haha!

 


Sveits og Irland!

Jeg har så utrolig lyst å besøke Sveits og Irland. Det er noe spesielt med disse landene, selvom jeg kun har sett bilder. Det er ikke den typiske drømmeferien om man vil ha sol og storby kanskje, men jeg syns naturen og alt de har å by på virker utrolig fascinerende.

Er det noen som har vært i Sveits eller Irland før? Noen anbefalinger?Inspirasjon til sommermakeup

Dette er stilen jeg skal gå for sommeren 2013. Can´t wait!

 

 

 

Hvilken sminkestil liker du best om sommeren?

 

- Lik gjerne facebooksiden min her !


Faktisk ganske sant..
Hva er egentlig interresant å lese om?

Mange blogger om ting de selv synes er interessant, og for å ta meg selv som et eksempel, så liker jeg å skrive om ting jeg liker og interesserer meg for, og håper å nå ut ved å blandt annet gi tips og anbefalinger. Det kan fort bli litt tomt og kjedelig å lese om sminke, klær og motetips, og jeg liker å variere med hverdagsting som de fleste interesserer seg for, samt ta opp seriøse temaer i blandt.

Men, hva liker dere egentlig å lese om?

 Lik gjerne siden min her


Pump it!

Utrolig deilig med en treningsøkt idag!
Fler som har trent idag?


the art of dreaming


dream home

Sommer.

Savner sommeren noe sinnsykt (faktisk), og håret mitt på dette bildet! Hvorfor måtte jeg klippe det ? Godt det finnes extensions.

Bildet er tatt i Gotland, sommeren 2012

 


Wihu

Dette er gøy :D

 
Photos

Alle bildene er hentet fra weheartit.comAccessories/wants


Begynner endelig å bli friskere.
Hva gjør deg så mye bedre?

Å komme med konstruktiv kritikk er greit, altså når du gir kritikk fordi du oppriktig ønsker å få den du snakker med på et bedre spor eller gi et råd. For eksempel; du burde tone ned brunkremforbruket, eller, du ser mye bedre ut uten alt det barbieopplegget i leppene dine.

Men når det kommer til at du kan gå å dø, ingen liker deg engang, som jeg leste på et blogginnlegg på Sofie Elise sin blogg, syns jeg blir lavmål. Kødder du med meg, eller? Hva gjør deg til en helgen? Du har vel en million i året som du deler ut til fattige barn i Afrika? Ser du en uteligger i Oslo´s gater kommer du med et nyinnkjøpt pledd og en kopp kaffe, og inviterer han/hun hjem til deg? Ja, ikkesant.

Oi, hun har tatt silikon. Hun gjorde en ting som fikk hun selv til å føle seg bedre, dette kan vi ikke ha noe av! Janteloven, much?

Før du dømmer andre, så ta en titt på deg selv og tenk litt lenger enn til nesetippen. Ingen er perfekte, og takk GUD for det. Alle har sine styrker og svakheter, og skulle alle vært like hadde ingen hatt noe å lære av hverandre. Så tenk deg om to ganger før du velger å sitte bak skjermen og leke selverklært dommer som har rett til å slenge dritt til alle og enhver.

Og viktigst, prøv, bare prøv i et lite sekund å se for deg hva du selv hadde følt om folk dyttet masse negativt på deg når alt du ville var å dele din hverdag med folk. 

Mesteparten av det som blir sagt er på helt feil grunnlag. Fordi du ikke har den selvfølelsen som trengs for å respektere og være glad i deg selv skal ikke det behøve å gå utover alle andre.


Word.
Reiseopplevelser

Jeg elsker å reise! Det er så herlig å få nytt innspill i livet, se nye måter å leve på, kle seg på og småting som å se ting de har i matbutikker i utlandet som de ikke har i Norge. Jeg føler jeg vokser på hver tur jeg er på, for jeg ser ting jeg aldri før har sett og er på steder jeg aldri før har vært, og skaper nye verdifulle minner som er i meg hele tiden.

Venezia 2012: Dette må være den fineste byen jeg har vært i. De trange gatene, vannet som skinner i sola, og båtene, og ikke minst de koselige broene, skaper en helt spesiell stemning. Da vi var i Venezia bodde vi på Lido, en kort båttur unna selve Venezia"byen". Et sted jeg helt klart kommer til å besøke igjen!

"Båtholdeplassen" i Venezia

 

Roma 2012: Også en helt fantastisk by! Å få se Colosseum, som jeg bare før har sett på bilder og i blader, var helt utrolig. Og all historien som ligger bak er minst like facinerende!


Utenfor Colosseum

Milano 2012: Året 2012 har vært et skikkelig reiseår for min del, og det har gått mye i Italia. Jeg elsker Italia, og de tre byene jeg har vært i er så forskjellige fra hverandre, og jeg kan ikke vente med å oppdage mer av dette vakre landet. Milano var litt for mye by-liv for min del, og falt ikke helt i smak. Men på shoppingfronten får den full pott!

(Har ingen bilder fra Milano på macen)

 

Phuket, Thailand 2012: Jeg var i Phuket, og finere natur har jeg nok aldri sett. Så mye fint å se på, og masse god mat! Det eneste som var dårlig med denne turen var vel flyturen, men da man har enorm flyskrekk som jeg har sier vel det seg selv.

(Bilder kommer senere)

Tanzania og Zanzibar, Afrika 2011: Denne reisen gjorde helt klart mest inntrykk på meg. Det ble så mye mer enn bare sol, sommer og ferie, det ble en komplett opplevelse av absolutt alt. Å komme til et land og sted med mye fattigdom og (bortsett fra turistene) kun afrikanere, var veldig spesielt. Å se de krigsherjede menneskene som hadde tydelige skader fra mineeksplosjoner var veldig sterkt. Man får et annet perspektiv på ting, helt klart. Dette er det fineste landet jeg har vært i, og det er fortsatt sånn at jeg kan tenke "herregud, har jeg vært så langt borte, helt i Afrika?", og her har jeg fått minner jeg tar med meg ut livet.


#instabored

Noen ganger lurer jeg på hva i all verden slags liv jeg ville hatt uten internett. Ingen å snakke med på facebook, ingen å kommentere bildene til på instagram, rett og slett et annerledes liv enn det de fleste er vant med i dag. Nok med filosoferingen, min instagram er ganske kjedelig og jeg legger ut en blanding av meg selv, random bilder, kjekke gutter, mat og tørr humor.

@frksolem@Hva er din instagram?


Lepper

Jeg har helt siden jeg var 13 år ønsket meg større lepper. Helt eksakt hvorfor vet jeg ikke, men jeg synes det er utrolig fint. Har nok blitt "inspirert" av media, kjendiser man ser på TV, i blader og så videre. Da jeg var 18/19 valgte jeg å forstørre dem, og ble overlykkelig med resultatet, selvom mange rundt meg sa jeg så ut som en and. Men det viktigste er at jeg selv liker det. Og det er meg selv jeg gjør det for, for å kunne føle meg mer vel. Men er det verdt det? Det koster jo utrolig mye, og på meg varer det kun 1-2 måneder selvom det er påstått å vare fra 6-18 mnd..
Vet at bildet er veldig babe/bimbo/blondfjortiss-aktig, men det er litt meningen. Her har de dyre volum-dråpene gått ut.

-

Her er bilder av da jeg nylig hadde tatt, og da det begynte å bli en god stund siden. (Beklager dårlig kvalitet, disse var de eneste jeg fant som passet)

 

Her er det ca et år siden jeg fylte på sist, og som dere ser har leppene mine blitt normale igjen.

 

Dette er tatt kort tid etter jeg fylte på for første gang. Jeg tok 0,5 ml oppe og samme mengde nede.

 

 

- Hva mener du om leppeforstørringer?


Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


frksolem

For å endre profiltekst: gå i malene dine, let frem denne teksten og deretter endre den.

Norske blogger

Bla i bloggen GRATISDESIGN AVhits