Ikke mer Miss Universe

Da jeg heller valgte å holde fokuset mer på skole og flytteprosessen jeg er midt oppi, deltar jeg ikke lenger i Miss Universe. Det må være all-inn eller ingenting!

 

Hva er motivasjon?

Alle vet jo at å være motivert er en herlig følelse. Du føler du kan mestre det meste, og målet virker nærme og realistisk. Men hva er motivasjon, bare en følelse? En tro på at dette klarer du, dette kommer til å gå bra? Og ikke minst, hva gjør man når motivasjonen er totalt fraværende?

Blogger jeg leser

Silje Mariela - dette er den beste treningsbloggen du finner! Denne har jeg lest et par år nå, og tidligere hadde hun bloggen bodywork som du fremdeles kan besøke.

Fitnessbloggen

Lisa Lilleseth - skjønnhetsblogg

June

Caroline Collett

Julie

Karoline

 

to die for

Hvis ikke dette er verdens fineste sko, så vet ikke jeg.


Det er nesten så jeg får tårer i øynene når jeg ser dem. jeg er så overfølsom når det gjelder sko..
Disse godbitene er fra Charlotte Olympia, og her kan du sjekke ut hva mer hun har på lager.

Andre goodies:Feit/tynn, lykkelig/ulykkelig

Jeg kan vedde på at 90% av alle Norge's blogger har et innlegg om akkuratt dette. Men jeg syns det er viktig å få frem.

De fleste jenter har noe de mer enn gjerne skulle fjernet eller forandret på. Men husk, du har noe ingen andre enn deg har. Ingen andre har din humor, ditt syn på livet, dine gode opplevelser og dine vonde opplevelser som har gjort deg til deg.

Selv er jeg langt i fra perfekt, og det er jeg glad for. Tider kommer da jeg skulle ønske jeg var hvem som helst annen, men det å tenke på hva som har gjort meg til den jeg er på godt og vondt, får meg ofte på et bedre spor.

Vær fornøyd med den du er! Selvfølgelig har vi alle noe å endre på, men tenk heller på alt det gode du får til og prøv å tilsett litt positivt "krydder" i hverdagen. Som nye, positive vaner, tanker og handlinger. Rydd mer, smil mer, dans mer, le mer. Gjør mer av det som gjør deg glad. Lykke kan ikke måles i fettprosent!Who am I?


Navnet er Cristina Maria, er 21 år og kommer fra Oslo.

Verden er min lekeplass, og elsker å ha det gøy!


lovehatefearconquer


Meg i fokus

På dager som denne, da man er smådårlig, slapp og ikke orker stort, er det så utrolig deilig å være helt alene og bare gjøre det man selv vil, 110%. Rydding, hårkur og film er det som har stått på planen i dag. Digg!frksolem

For å endre profiltekst: gå i malene dine, let frem denne teksten og deretter endre den.

Norske blogger

Bla i bloggen GRATISDESIGN AVhits