"I´d rather go naked than wear fur"

Hvis du ikke ville ha gått med bikkja di død og torturert rundt halsen, så ikke bruk pels heller.

Å teste ut kremer, sminke, hårfjerningsprodukter og så videre, på dyr, synes jeg er unødvendig, ondskapsfullt og helt bak mål. Mennesker som gjør dette burde fått akkurat samme behandlig selv, og fått oppleve hvor moro det er. Ikke nok med at man er i fangenskap, man blir sett på som et objekt, ikke en levende skapning med følelser - smerte, glede, sorg, lykke. Akkurat som oss. Jeg sier på ingen måte at mennesker er som dyr eller omvendt, men det er mange likhetstrekk. Og ikke minst - dyr kan ikke snakke eller utrykke følelser på like god måte som vi kan, så vi må være dyrenes talsperson.

Og endelig har dyretesting blitt forbudt! Artikkelen på Side2 kan dere lese HER

Nå blir neste skritt å forby pelsindustrien (da mener jeg ikke dyr som kan spises og brukes på fler og nyttige områder) men uskyldige dyr som lider og dør kun for at mennesker skal ta seg godt ut (synes de, jeg synes det er kvalmt). Mange argumenterer med at "dyret er jo allerede dødt, så da gjør det ingen forskjell om jeg kjøper det eller ikke". Seriøst? Bruk hodet litt før man snakker, er det noe som heter.

 

Sjekk ut Forby Pels HER

 

 

 Pels ser bra ut på dyr - IKKE på mennesker! Håper enkelte mennesker kan steppe opp et par hakk og innse dette. Personlig har jeg null respekt for slike mennesker.


Hanna Gjerholm Moe

09.03.2013 kl.13:28

Det er så utrolig mange grusomheter rundt pels :(
Anette

09.03.2013 kl.16:13

Kjempe pen blogg du har laget! Må bare si at jeg liker den godt altså!! Har ikke lenger blogg selv så tenkte jeg skulle dele en kul konkurranse med deg i stedet. Det er sånn at du kan vinne et gavekort på 5000 kroner! Meld deg på du også da!! :D Kanskje du har vinnerlykke og vinner?!

Skriv en kommentarfrksolem

For å endre profiltekst: gå i malene dine, let frem denne teksten og deretter endre den.

Norske blogger

Bla i bloggen GRATISDESIGN AVhits