Reiseopplevelser

Jeg elsker å reise! Det er så herlig å få nytt innspill i livet, se nye måter å leve på, kle seg på og småting som å se ting de har i matbutikker i utlandet som de ikke har i Norge. Jeg føler jeg vokser på hver tur jeg er på, for jeg ser ting jeg aldri før har sett og er på steder jeg aldri før har vært, og skaper nye verdifulle minner som er i meg hele tiden.

Venezia 2012: Dette må være den fineste byen jeg har vært i. De trange gatene, vannet som skinner i sola, og båtene, og ikke minst de koselige broene, skaper en helt spesiell stemning. Da vi var i Venezia bodde vi på Lido, en kort båttur unna selve Venezia"byen". Et sted jeg helt klart kommer til å besøke igjen!

"Båtholdeplassen" i Venezia

 

Roma 2012: Også en helt fantastisk by! Å få se Colosseum, som jeg bare før har sett på bilder og i blader, var helt utrolig. Og all historien som ligger bak er minst like facinerende!


Utenfor Colosseum

Milano 2012: Året 2012 har vært et skikkelig reiseår for min del, og det har gått mye i Italia. Jeg elsker Italia, og de tre byene jeg har vært i er så forskjellige fra hverandre, og jeg kan ikke vente med å oppdage mer av dette vakre landet. Milano var litt for mye by-liv for min del, og falt ikke helt i smak. Men på shoppingfronten får den full pott!

(Har ingen bilder fra Milano på macen)

 

Phuket, Thailand 2012: Jeg var i Phuket, og finere natur har jeg nok aldri sett. Så mye fint å se på, og masse god mat! Det eneste som var dårlig med denne turen var vel flyturen, men da man har enorm flyskrekk som jeg har sier vel det seg selv.

(Bilder kommer senere)

Tanzania og Zanzibar, Afrika 2011: Denne reisen gjorde helt klart mest inntrykk på meg. Det ble så mye mer enn bare sol, sommer og ferie, det ble en komplett opplevelse av absolutt alt. Å komme til et land og sted med mye fattigdom og (bortsett fra turistene) kun afrikanere, var veldig spesielt. Å se de krigsherjede menneskene som hadde tydelige skader fra mineeksplosjoner var veldig sterkt. Man får et annet perspektiv på ting, helt klart. Dette er det fineste landet jeg har vært i, og det er fortsatt sånn at jeg kan tenke "herregud, har jeg vært så langt borte, helt i Afrika?", og her har jeg fått minner jeg tar med meg ut livet.


minverdensomungdom

21.02.2013 kl.20:23

Elsker oså å reise , har også vært i Roma :)

fine bilder!
frksolem

21.02.2013 kl.20:34

minverdensomungdom: Takk for det! :))
Lotte Von

21.02.2013 kl.20:39

Elsker å reise! Uansett om det bare er en helgetur til Bergen er det så deilig å komme seg vekk fra det samme kjedelig stedet. Ser ut som du har kost deg masse :)
frksolem

21.02.2013 kl.20:42

Lotte Von: Ikkesant! Herlig å få nye inntrykk istedenfor det samme gamle, ja :))
Thatsanee Ar-sakda

21.02.2013 kl.21:09

elsker også å reise, men reiser ikke så ofte :/
skovdal

21.02.2013 kl.21:11

Skulle gjerne besøkt Roma. Elsker å reise selv. :-)

frksolem: Aha, synd det skal være så dyrt! Studier i London eller USA høres helt klart spennende ut, du får ha lykke til med en framtid som journalist. Hehe :-)

Skriv en kommentarfrksolem

For å endre profiltekst: gå i malene dine, let frem denne teksten og deretter endre den.

Norske blogger

Bla i bloggen GRATISDESIGN AVhits